Acrylnagel voor een verzorgd uiterlijk

acrylnagels

Acrylnagel voor een verzorgd uiterlijk

Voor veel vrouwen zijn verzorgde handen en nagels een must. Een mooi (opvallend) kleurtje op de nagels doet vaak al wonderen. Dit kan door middel van een acrylnagel. Acryl kan op de eigen nagel of op een kunstnagel worden aangebracht.

Wat is het precies?

Acryl op de nagels zorgt ervoor dat de nagels een heel stevige bovenkant krijgen. Een acrylnagel kan worden gezet op de eigen nagel of met een kunstnagel (tip). Een tip is een kunstmatige nagel die over de bestaande nagel kan worden geplakt met een speciale nagellijm.

Hoe worden Acrylnagels gemaakt?

Acrylnagels worden gemaakt door middel van een poeder en een vloeistof. Wanneer je deze twee samen doet, vindt er een chemische reactie plaats. Hierdoor ontstaat er een zacht bolletje en dat wordt op de (kunst)nagel gemodelleerd. De (kunst)nagel kan worden bewerkt met een speciale schaar en vijl zodat deze de gewenste vorm heeft.

Kunnen de nagels ook worden gelakt?

Eventueel kan er nog (gel)nagellak worden aangebracht om zo tot een compleet geheel te komen. Wanneer er met gel nagellak wordt gewerkt, laat ze dan wel harden/drogen in een U.V. lamp.

acrylnagels

Ook graag verzorgde (acryl)nagels?

Bekijk de verschillende opties voor mooie nagels op deze pagina.
Het is ook mogelijk om de nagels te versieren met stempels etc.
Bekijk hier voorbeelden.