Manicure

Ga voor een behandeling!

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen droog zijn en uw nagels in een mindere goede conditie. De ideale verzorging voor uw handen en natuurlijke nagels is een manicure behandeling. Hierna zijn uw handen en nagels weer in perfecte conditie. Tijdens de behandelingen wordt de behandelde plek gekoeld door middel van gedemineraliseerd water dat tijdens het gebruik van de freesmachine op de huid gesprayd wordt. Het voordeel hiervan is dat er nauwelijks tot geen branderig gevoel ontstaat. Tevens desinfecteert de spray. Zo kunt u optimaal genieten van uw pedicure-behandeling.

De huid wordt gekalmeerd en ontspannen door middel van warme handbaden en vochtregulerende lotions. Bij de nagels wordt de nagelriem naar achter geduwd en de nagel in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen van de natuurlijke nagel worden verwijderd. De nagelriem wordt bevochtigd met nagelriemolie.

Manicurebehandeling

Deze manicure behandeling bestaat uit een hand- en nagelverzorging. De nadruk ligt hierbij op de conditie van de natuurlijke nagels en de huid er om heen.
De nagels worden in model gevijld, gepolijst voor een mooie glans, en de nagelriemen worden verzorgd. Deze behandeling kan uiteraard ook nog verder worden uitgebreid.
manicure-miranda

Nagels lakken

Verwen uzelf en laat uw nagels weer stralen door onze O.P.I. nagellak! Mooie nagels en verzorgde handen zijn voor iedere vrouw die uiterlijke verzorging belangrijk vindt een “must”. U kunt kiezen uit een brede collectie O.P.I. kleuren.
tarieven-manicure-miranda-hoogvliet

Nagels lakken (met Gellak)

Verwen uzelf en laat uw nagels weer stralen door onze Gellak. Gellak varieert in een ruim kleurenpalet. Mooie nagels zijn voor iedere vrouw die uiterlijke verzorging belangrijk vindt een “must”.
tarieven-manicure-miranda-hoogvliet

Nagels lakken (met Gellak) incl. vijlen

Verwen uzelf en laat uw nagels weer stralen door onze Gellak inclusief het in vorm vijlen van de nagels. Gellak varieert in een ruim kleurenpalet. Mooie nagels zijn voor iedere vrouw die uiterlijke verzorging belangrijk vindt een “must”.
tarieven-manicure-miranda-hoogvliet

Gellak verwijderen zonder behandeling

Wij kunnen ook bestaande Gellak verwijderen zonder een verdere behandeling. Ik zorg ervoor dat u met een goed gevoel de salon verlaat.
tarieven-manicure-miranda-hoogvliet

Nail art

Uw nagel versieren d.m.v. nail art? Er zijn veel mogelijkheden om dit te doen. Ik informeer u graag!
tarieven-manicure-miranda-hoogvliet