Pedicure ook voor mannen

pedicure-mannen

Pedicure ook voor mannen

Een heerlijke pediucurebehandeling is tegenwoordig niet alleen weggelegd voor vrouwen. Steeds meer mannen ontdekken het effect van een juiste voetverzorging. Er zijn veel nederlanders die wel eens voetproblemen hebben. Mannenklachten zijn voetschimmen (34%), zweetvoeten (31%) en ingegroeide nagels (26%). Vrouwen daarentegen hebben hier minder last van, zij hebben voornamelijk voetproblemen als overmatige eelt en likdoorns.

Je hoeft je dus als man zijne niet langer je voeten te verhullen door altijd sokken te dragen. Het is niet nodig om jezelf onzeker te maken, terwijl het makkelijk te verhelpen is!

Het is niet nodig om een verwijsbrief te hebben van de huisarts, je kunt zonder doorwijzing van je huisarts bij de pedicure terecht.

Ben ik de enige met deze kwalen?

Voetschimmel en schimmelnagels komen bij ongeveer 25% van de mannen in Nederland voor. De kans is dus 1 op 4 dat u met een schimmel rondloopt. Schimmels gaan helaas nooit uit zichzelf weg, ze breiden zichzelf juist steeds uit! Daarom is het belangrijk om de schimmel snel door een pedicure te laten behandelen.

Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen. Vandaar deze tips:

Was de voeten dagelijks (het liefst zonder zeep) en droog ze goed af.
Zorg iedere dag voor schone sokken (het liefst van natuurlijke, absorberende materialen).
In openbare ruimtes, zoals sauna’s en douches, altijd slippers dragen.

pedicure-mannen

Toch last van uw voeten?

Heeft u ondanks deze tips toch last van (een van) deze kwalen?
Maak dan nu een afspraak en ik zorg ervoor dat uw voeten weer stralen.